top of page
Image by Bharath Raj N
Kiadó termek és kert

A Zenit Általános Iskola Felsőgödön, a Madách utca 40-es szám alatt, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, csendes utcában ajánlja bérlésre különböző méretű és funkciójú helyiségeit valamint kertjét. Alkalmankénti és rendszeresen is béreletre is van lehetőség. Hétköznapokon 16:00-21:00 között és hétvégén 07:00 és 22:00 között elérhetőek, figyelembe véve a meglévő lekötött időpontokat. Ezen időszakokon túl pedig előre egyeztetve tudjuk biztosítani a bérlést. Az iskola teljes területén wifi szolgáltatás érhető el.

 

Nagy rendezvény terem / tornaterem

A három oldalról természetes fénnyel megvilágított 68 nm-es, parkettás terem számos hivatalos és családi rendezvénynek, sport foglalkozásnak és oktatásnak adott már otthont. Megegyezés szerint sportszereket, székeket, író- és tárgyalóasztalokat tudunk biztosítani a bérlőnek. Előadásokhoz projektor és flipchart, valamint öltöző helyiség bérelhető az iskolában.

Tanterem / csoportszoba

Jelenleg még használaton kívüli 28nm-es termünk is bérelhető oktatásra, egyéni fejlesztő foglalkozásokra. Előadásokhoz projektor és flipchart is bérelhető.

Napos étkező / veranda

Napos veranda étkezőnk kellemes környezetet biztosít előadások közötti szünetekben például egy kávé elfogyasztására.

Ősfás kert

Több mint kétezer négyzeméteres kertünkben rengeteg gyümölcsfa, bokrok és virágok találhatók, ugyanakkor egy kis színpadnak is akad hely, ahogy korábbi kerti rendezvényeinknek is megvalósítottuk.

bottom of page