top of page
  • Zenit Iskola

Teltházas volt első idei iskolanyitogatónk

Pénteken délután került sor a Zenit Általános Iskola idei első Iskolanyitogató eseményére, melyen az érdeklődő szülők megismerték az iskolát, találkoztak a csapatunkkal és tájékozódtak a csatlakozási lehetőségekről.


A legtöbben erre voltak kíváncsiak:

Azt gondoljuk, hogy nincs jobb visszajelzés egy iskola számára, mint az, hogy csupa olyan szülő tisztelt meg minket a jelenlétével, aki nem csupán a Zenit működéséről, de legalább annyira a pedagógiánkról és az értékeinkről is tájékozott volt. A résztvevők kérdései is azt tükrözték, hogy őket az egész "zenit-élmény" érdekli, nem csupán egy szolgáltatóként néz ránk.


Nagyon örültünk az esemény utáni pozitív visszajelzéseknek, leadott jelentkezési lapoknak, de leginkább annak, hogy ennyi tudatos, szerető és nyitott szülőt ismerhettünk meg, akiknek a gyermekük jövőbeli boldogulása a legfontosabb, függetlenül attól, hogy ezt a Zenitben vagy máshol látják biztosítottnak.


Nem tudtatok részt venni az első Zenit Iskolanyitogatón?

- Gyerek el a Zenitbe, előzetes egyeztetés alapján várunk akár egyénileg is! - Jelentkezzetek a következő, januári Iskolanyitogatóra! - Nézzetek körül megújult honlapunkon




bottom of page