top of page
Zenit Iskola

Másodikosaink ismét lendületben

Másodikosaink az augusztusi becsengő tábor érdekes programjai után az első iskolai napon verssel köszöntötték a legkisebb iskolásokat. Lelkesen énekeltük az évnyitó dalt az ünnepség után is. Első kirándulásunkon kavicsokat gyűjtöttünk, amiket szeretettel díszítettünk, hogy az elsősöknek adhassuk.

Nyáron friss, világos festést kapott másodikosaink terme, és növekedésüket követve új multifunkciós padokat kaptak, amiket örömmel vettek birtokba. A padok körbe, több csoportba, de szükség esetén frontális oktatáshoz is elhelyezhetők. A déli mesehallgatáshoz kényelmes párnát kapott mindenki. Szeptemberben ki is olvastuk az első mesekönyvünket.


Továbbra is szeretik az angol dalokat és játékokat, szívesen bújnak jelmezekbe a dráma órán, és élvezik a DSZIT tornát is. Az új kungfu órák nagyon izgalmasak. Másodikosaink számos hangszert próbálhatnak ki, szívesen zenélnek együtt. Egyre jobban megismerik az iskola kertjének állatait és növényeit, ültettek, és vízszűrőt is készítettek. Lelkesen kezdtünk társasjátékozni, sakkozni.


Az elsősökkel közösen próbálhattuk ki a rendőrautót a biztonság hete alkalmából. Együtt futottunk az iskoláért, és színházban is voltunk.

Az udvaron az egyik kedvenc helyük a mogyoróbokrok titkos rejteke lett, de nagyon szeretnek hintázni, fára mászni, csúszdázni és a homokozóban építeni is. A kertben finom szőlőt, körtét és fügét szüreteltünk. A hónapot kerti kakaó partival búcsúztattuk. (A futóverseny légi fotójáért köszönet a Rotary Fuss az iskoládért rendezvénynek).



bottom of page