top of page
  • Zenit Iskola

Elindult az új tanév a Zenitben is

Frissítve: 2023. ápr. 7.

A Zenitben már hétfőn elindult a tanév, a Gólyafióka táborban három napig épültek a kis csapataink, az első és a második “zé” osztályok tanulói és szüleik, valamint az iskola munkatársai színes programokkal, játékokkal és egy közös sárkányhajós kirándulással búcsúztatták a nyarat és csaptak bele a várva-várt őszbe. Szezonális gyümölcs- és zöldség-kiállítást rendeztek be, megfejtették az iskola titkait egy kincskereső feladatlap segítségével, és önfeledten strandoltak a surányi Duna-parton.


A gyerekek már élményekkel, új barátságokkal, csillogó szemekkel érkeztek meg a csütörtöki ünnepélyes tanévnyitóra. Szüleik talán kicsit jobban megilletődve várták őket a nagyteremben, a Zenit-pólós kis csapatok pedig közösen megnézték a nyári kisfilmünket, vettek részt az iskola interaktív meséjében, és énekeltek, hogy végül közös felkiáltással és “tűzijátékkal” nyissák meg az iskolát maguknak.


Az ünneplés után az újjászületett osztálytermekben pedig örömmel vették birtokba az új tankönyveiket, lestek bele egymás tolltartójába, és belevágtak az első igazi tanítási napba.


A 2022/23-as tanévben is sok izgalmas, élménydús program, tanulni-, megismerni és alkotni-való várja a zeniteseket. Célunk, hogy a napjaink kirándulások, projektek, jövőbe tekintő tananyagok és sok zenélés közepette teljenek.



bottom of page