top of page
  • Zenit Iskola

Ökoanyu könyvbemutató pénteken

Frissítve: 2021. dec. 7.

Nagy örömmel mutatjuk be Nagy "Ökaonyu" Réka új könyvét, a Bolygómentő kézikönyv szuperhősöknek című kiadványt, melyet az egész családnak ajánlunk elő/elolvasásra és rendszeres forgatásra.


Ökoanyu a Nők Lapja hasábjain jelent meg először, rovatából hamarosan könyvek sorozata nőtt ki, illetve a www.okoanyumag.hu online magazin és tudásbázis.


A pénteken bemutatásra kerülő könyve a Gingko kiadónál jelent meg, amiben Ökoanyut a gyerekei számos érdekes kérdéssel lepik meg, melyeken keresztül mesél a körforgásos gazdaság, az esélyegyenlőség, a fenntartható divat, az adományozás, a szelektív szemétgyűjtés, a húsevés, a biogazdálkodás, a biodiverzitás, a vízhasználat, a környezettudatos közlekedés, a tudatos vásárlás, a pazarlás elkerülése és még sok más fontos témáról. De a fenntarthatóság arról is szól, hogy mi, emberek hogyan bánunk egymással.


A Zenitnél nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel mind az iskolában, mind otthon beszélgessünk ezekről a témákról, a megoldásokat keresve és felfedezve. Ezért várjuk már nagyon az interaktív könyvbemutatót Rékával és az érdeklődő szülőkkel, pedagógusokkal, miközben a gyerekek a Gödi Ökoklubbal igazi fenntartható kézműves foglalkozáson tudnak ünnepi ajándékokat, díszeket készíteni.

bottom of page