top of page

dec. 10., P

|

Zenit Általános Iskola

Zenit Zöld Karácsony

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Zenit Zöld Karácsony
Zenit Zöld Karácsony

Idő és helyszín

2021. dec. 10. 16:00 – 20:00

Zenit Általános Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

A Zenit Általános Iskola hagyományteremtő Zöld Karácsonyi eseményén a fenntarthatóság találkozik az ünnepi készülődés hangulatával.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a fenntartható szülőség hazai nagykövete, Nagy "Ökoanyu" Réka nálunk is bemutatja új, az iskolás korosztályt megcélzó könyvét, a Bolygómentő Kézikönyv Szuperhősöknek című kiadványt. Réka a szülőknek fog mesélni a könyvéről és arról, hogyan lehet a fenntarthatóság, a klímaváltozás vagy akár a zöld háztartás témájáról az érdeklődő gyerekeinknek.

A könyvbemutató ideje alatt a Gödi ÖkoKlub csapata karácsonyi kézműves workshopot tart a fenntarthatóság és az újrahasznosítás jegyében. Ezen részt vehet minden érdeklődő, aki szeretne kicsit másképpen készülni az ünnepekre.

A program alatt helyi és környékbeli, fenntarthatóan gondolkodó kézművesek kínálják portékáikat, náluk akár már a fa alá is be lehet szerezni a meglepetéseket!

Eseményünkön a részvétel ingyenes és nyitott!

A program regisztrációhoz kötött. Belépéskor kérjük felmutatni a védettségi igazolványt és a résztvevők viseljenek maszkot.

Esemény megosztása

bottom of page