top of page

szept. 22., Cs

|

Zenit Iskola

Szajbert Bettina: A modern természettudományos nevelés útjai

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Szajbert Bettina: A modern természettudományos nevelés útjai
Szajbert Bettina: A modern természettudományos nevelés útjai

Idő és helyszín

2022. szept. 22. 17:00 – 19:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

Előadónk Szajbert Bettina, ökológus, ELTE doktorandusz, állatökológiai kutatási területen, pedagógus, lovasoktató, kutyatréner. Tantárgyi szakterületei a biológia, a kémia, a földrajz, a természet és környezetismeret illetve -védelem, de hisz abban, hogy egyetlen természettudományt sem lehet magában tanítani, hiszen minden összefüggésben áll mindennel. Előadásában a természettudományok tanításáról és fontosságukról, illetve a tanulás és tanítás biológiájáról hallhatunk. Bettina beszélni fog a legfrissebb tudományos kutatási eredmények és saját gyakorlati tapasztalatai tükrében a tanulás és tanítás elméleti hátterétől a természettudományos nevelés aktuális kérdésein, fontosságán és nehézségein át az állatasszitált terápiáig, tudományos szemmel.

Az előadás résztvevői átfogó képet kaphatnak a tudomány és a tudományos képzés fontosságáról, és előadónk segíthet felfedezni a kapcsolódásokat a különböző tudományterületek és a mindennapi életünk között.

Fejlesztők Napja sorozatunkban a 2022/23-as tanévben is minden hónapban, egy előre meghirdetett csütörtöki napon, délután 17-19 óráig tartanak az előadások a Zenit Általános Iskola (2132, Göd, Madách utca 40.) nagytermében. A meghirdetett előadás sorozatunkra felkért előadók egytől egyig kiváló szakemberek az oktatás, a tanárképzés, a kutatás különböző területeiről. 

A részvétel ingyenes, de a honlapunkon az eseményre regisztrációhoz kötött, a limitált férőhely miatt!

 Célunk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is sok szülő, nagyszülő, pedagógus és segítő szakember találkozhasson, kapcsolatot építhessen, szakmailag is gazdagodhasson, amivel hozzájárulhat a gyermekek, gyermekei fejlődéséhez.

Esemény megosztása

bottom of page