top of page

okt. 14., Szo

|

Zenit Iskola

Dobrovitzky Katalin - Komplex tehetségfejlesztés a gyakorlatban - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Dobrovitzky Katalin - Komplex tehetségfejlesztés a gyakorlatban  - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben
Dobrovitzky Katalin - Komplex tehetségfejlesztés a gyakorlatban  - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

Idő és helyszín

2023. okt. 14. 10:00 – 12:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

Szakmai programunk

Hogyan fejleszthetjük a 8-12 éves diákokat a többszörös intelligencia területei szerint? Lehet tehetséget gondozni a versenyefelkészítésen túl? A kreativitás tanulható?

Előadónk

Dobrovitzky Katalin tehetséggondozó, fejlesztőpedagógus. Több mint 30 éve dolgozik gyerekekkel, tapasztalatát a Pályakezdők Speciális Szakiskolájában és a Lauder Iskolában szerezte. Állandóan keresi, tanulja az új, friss módszereket, így ismereteket szerzett a kooperatív technikákról, a projekt pedagógiáról, a differenciálásról, az árnyalt értékelésről, tehetséggondozásról. 2006 óta vezet tréningket pedagógusoknak, hogy mások is alkalmazhassák az új módszereket. Tapasztalatait, gyakorlatias hangsúllyal, szívesen adja át. Jelenleg a tehetséggondozás foglalkoztatja, a kreativitás és a probléma megoldó gondolkodás fejlesztése. Hisz abban, hogy a jelen alapja az önismeret, a jövő pedig az önfejlesztés képessége.

A szülők és pedagógusok műhelyéről

Szülők és pedagógusok műhelye (korábban Fejlesztők Napja) sorozatunkban a 2023/24-es tanévben is minden hónapban, egy előre meghirdetett időpontban tartanak az előadások a Zenit Általános Iskola (2132, Göd, Madách utca 40.) nagytermében. A meghirdetett előadás sorozatunkra felkért előadók egytől egyig kiváló szakemberek az oktatás, a tanárképzés, a kutatás különböző területeiről.

A részvétel ingyenes, de a honlapunkon az eseményre regisztrációhoz kötött, a limitált férőhely miatt!

Célunk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is sok szülő, nagyszülő, pedagógus és segítő szakember találkozhasson, kapcsolatot építhessen, szakmailag is gazdagodhasson, amivel hozzájárulhat a gyermekek, gyermekei fejlődéséhez.

Esemény megosztása

bottom of page