top of page
  • Zenit Iskola

Régi új szülők és pedagógusok műhelye szeptembertől

Frissítve: ápr. 9.

Idén harmadik évébe lépett a Fejlesztők napja előadás sorozatunk, amit mostantól Szülők és pedagógusok műhelye néven folytatunk.

Számos terület szakemberei fordultak meg már nálunk és adtak iránymutatást és hozzáértő segítséget szülőknek és pedagógusoknak egyaránt. Itt volt többek között Dr. Kollár János, aki a tanítás- és tanulássegítésről beszélt, Dr Gyarmathy Éva a tanítás új kihívásaira adott gyakorlati válaszokat, itt volt Klinger Mária, aki az OH kártyák birodalmába kalauzolt minket és még sokan mások. De sokszor nem is kell messzire mennünk a szakértelemért, hiszen tanáraink közül is többen tartottak már előadást.

Idén 10 új témával és szakértőjével találkozhat, aki ellátogat ingyenes előadásainkra.

Szeptember 23-én Saáry Eszter látogat el hozzánk, aki a Feszültség-, Stressz- és Traumaoldó gyakorlatok világával ismertet meg bennünket. Az általa bemutatott technika alappillérei az öngondoskodás és önszabályozás, ami növeli a testtudatosságot és az énerőt. A test bölcsességére és természetes folyamataira épít, ezeknek ad teret.

Október 14-én Dobrovitzky Katalin tehetséggondozó és fejlesztőpedagógussal arra keressük a választ, hogyan fejleszthetjük a 8-12 éves diákokat a többszörös intelligencia területei szerint, lehet-e tehetséget gondozni a versenyefelkészítésen túl és vajon tanulható-e a kreativitás.

Mindkét eseményre van még néhány szabad helyünk, szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését. A hírlevelünkre feliratkozók pedig elsőként értesülhetnek a későbbi előadásainkról is.

Regisztráció és további információk: https://www.zenitiskola.hu/műhely



bottom of page