top of page
  • Zenit Iskola

Peter Pan világa a Zenitben - angol táboroztunk


A nyár derekán sok kalandra éhes gyerek érkezett a Zenit Általános Iskolába, hogy Pán Péter mesevilágában elmélyedve, játékosan ismerkedjenek az angol nyelvvel, fejlesszék nyelvtudásukat. A Zenit pedagógusai és meghívott vendégei az angolszász kultúra elemeit csempészték be a mozgásos, éneklős és alkotó, kor- és nyelvtudás alapján differenciált foglalkozásokba. Az 5-9 éves gyerekek pedig felszabadultan, “kalandkereső” üzemmódban vettek részt ezekben, mind az iskola termeiben és udvarán, mind pedig a mesés gödi és sződligeti helyszíneken.

A forróság minket sem kímélt, jól esett a vízparti program és a kalózos sárkányhajózás, az árnyékban hűsölés és az iskola öreg falai adta felfrissülés. Pénteken pedig egy közös pizzasütéssel és “mozizással” búcsúztunk a tábortól, a gyerekek kalandjaiból, előadásaiból és élményeiből elkészült a Peter Pan Zenites verziója!

És hogy mit szóltak mindehhez a főszereplők? “Nagyon jó volt, a sárkányhajó volt a legjobb!” “Minden nap szuper volt, nagyon élveztem!” “ELőször féltem kicsit, hogy nem fog menni az angol, de mindenki nagyon kedves volt, a végén már mi tanítottuk a kicsiket!”

Minden táborozót szeretettel várunk vissza, köszönjük a sok élményt!




bottom of page