top of page
  • Zenit Iskola

Milyen egy sűrű hétvége a Zenitnél?

Frissítve: 2021. nov. 22.

Itt a nyár legnyaralósabb időszaka, ilyenkor, ha éppen nem utazunk el valahová, akkor is igyekszünk a vízparton tölteni szabad időnk nagy részét. Kivéve, amikor éppen iskolát alapítunk Ilyenkor inkább…


Péntek esti jeges teázás


Pedagógusaink esténként szívesen ülnek ki a teraszra egy kancsó jegesteával. Ezen a pénteken azonban inkább a Zenit Online Szülőtalálkozóján vezették be az érdeklődő szülőket az iskolánk működésébe, különleges, interaktív beszélgetés során.


Szombati fürdőzés


Alapítónk, Gábor gyermekkora óta Gödön, a Duna mellett él, természetes számára, hogy a meleg nyári napokon a parton hűsöl a családjával. Most mégis inkább úgy döntött házi informatikusunk, hogy a napját (a héten már negyedszer) a Zenit épületében tölti, előkészítve az informatikai hálózat beépítését, levezetésként még gazolt egy jót a kertben… hozzá csatlakozott Éva, miután röviden kipihenték a délelőtti kiállítás megnyitót és Zenit gyerekfoglalkozást a Gödi termelői piacon, két ovissal, akik szintén nagy lelkesedéssel vágtak bele a kertrendezésbe és a füge- és barackszüretbe.



Vasárnapi semmittevés


A kellemes vasárnapi strandidőben iskolatitkárunk és anyanyelvi szintű angol foglalkozásokat tartó társunk, Ági és alapítónk, Fruzsi szeretnek a lányaikkal a strandon, vagy otthon, a kertben játszani és töltődni. A mai napot azonban mind az öten a gödi Kincsem Udvarházban töltötték, a város Jótékonysági Családi és Gyermeknapi rendezvényén. A látogatókat a Zenit gyereksarokban saját színezőkkel, festhető gipsz halakkal és egy logikai és helytörténeti kvízzel fogadták, míg a családok férfitagjai az iskola épületében készítették elő a holnapi munkálatokat.


Ilyen hétvégék, hetek állnak a Zenit csapata előtt a szeptemberi iskolakezdésig. A lelkesedés töretlen, és mindenki igyekszik azért töltődni a szabad perceiben, hogy ez így is maradjon. Ami a legtöbb erőt adja, az a folyamatosan növekvő csapat, akik elsőként fogják birtokba venni a Zenit Általános Iskolát, akik miatt belevágtunk ebbe a kalandba.


Köszönjük Nektek!

bottom of page