top of page
  • Zenit Iskola

Megkaptuk az OM számot, indulhat a beiratkozás!

Ma Magyarországon ahhoz, hogy egy iskola államilag elismert legyen, minden korábbinál magasabb elvárásoknak kell megfelelni. Ez a Zenit Általános Iskola alapítói számára is kihívást jelentett, de nem mondhatjuk, hogy ezek a feltételek magasabbak lettek volna, mint amit mi is elvárnánk egy iskolától.

Annak azért nagyon örülünk, hogy az elmúlt hónapok megfeszített munkája kivívta magának ezt az elismerést, megtisztelve érezzük magunkat, hogy mind a Pest Megyei Kormányhivatal, mind az EMMI, mind az ÁNTSZ és a Katasztrófavédelem is olyan minőségűnek találta a Zenit Általános Iskolát, hogy hiánypótlásoktól mentesen megadta az engedélyt a működésre!

Bár puszta számokkal nem gondoljuk, hogy leírható lenne a Zenit, de az új OM számunk azért mégis sokat mond rólunk: 203508.


Köszönjük a rengeteg munkát és támogatást a csapatunknak: Edinának, Zsoltnak és Áginak, a szakmai támogatóinknak, önkénteseinkek, a családunknak és persze a legcsodásabb zenites csipet csapatnak, akiket nagy izgalommal várunk holnap!

bottom of page