top of page
  • Zenit Iskola

Boldog felnőttek = boldog gyerekek

A Zenitet működtető felnőttek idén nyáron is szorgosan dolgoztak az iskola külső-belső épülésén, persze igyekeztünk töltődni, pihenni is.

A tanévet elindító hétre egy utolsó, nyárzáró, őszköszöntő csapatépítő elvonulást szerveztünk, a munkatársak és a fenntartók együtt töltöttek másfél napot Csomádon, a Bekida Liget újonnan megnyílt Pajtaházában, a gödi születésű festőművész, belsőépítész Pongrácz Ágnes gazdaságában. Ágnes azzal támogatta a Zenit új tanévének elindítását, hogy nagyon kedvezményesen bocsátotta rendelkezésünkre a Ligetet, ami tökéletes helyszíne volt a kapcsolódásnak és a közös tervezésnek. A hangulatos nyári konyhában közösen grilleztünk, vacsoráztunk, és, hasonlóan az osztályainkhoz, önfeledten társasoztunk - villanyoltás után is.

Szombaton kakaskukorékolás, és Fülöp szamár köszöntése ébresztette a csapatot, reggeli után önismereti tréning és team coaching gyakorlatokkal mélyítettük az összetartozást és kezdtünk közös képet felépíteni egy eredményes és emlékezetes tanévről.

Egy intenzív csapatépítés jól egészíti ki a folyamatos megbeszéléseket, egyeztetéseket és közös programokat az év során, de ugyanolyan fontos, mint az előbbiek, hiszen a külső helyszínen lehetőségünk van más szemszögből is rátekinteni az iskolánkra, a közös álmainkra, kihívásainkra, szükségleteinkre. Arról nem is beszélve, hogy a közös vidám pillanatok, a "belsős poénok" elkísérnek a dolgos hétköznapok közepette is.

Ezek az élmények pedig nem csak a gyerekeknek "járnak" a Zenitben, de az értük dolgozó felnőtteknek is. Hiszünk abban, hogy csak kiegyensúlyozott, boldog felnőttek mellett lehetnek a gyerekek is boldogok, kiegyensúlyozottak.




bottom of page