top of page
  • Zenit Iskola

Játszva tanulj angolt!

Frissítve: 2021. aug. 7.

Mi a Zenitben nem a könyv alapú, szódolgozatokon számonkért nyelvtanulási és -tanítási formát választottuk, hanem pontosan olyan úton indulunk el az angol nyelv tanításával és az angolszász kultúra megismerésével, ahogyan az történik a csecsemő- és a kisgyermekkorban, az anyanyelvünk elsajátításában is. Ahogyan a szülők tanítják a gyerekeiket az anyanyelvükre. Ott sincs tankönyv és nincs szódolgozat sem. Van azonban rengeteg mese és van az élet, ami csak úgy zajlik körülöttünk azon a nyelven, amit elsajátítani, amit tanulni szeretnénk.


Az angol nyelv és angolszász kultúra iránti érzékenyítés alapját tehát a mesék és a mindennapi események szolgáltatják, amelyek során az angolt a lehető legtermészetesebb módon emeljük be a gyermekek életébe. Nincs elkülönített ideje és helye az angol beszélgetésnek, ezekre bármikor sor kerülhet.


Célunk az, hogy a gyermekek részéről természetes igényként jelentkezzen az új nyelv megismerése, abban hiszünk, hogy ahol kíváncsiság van, ott a tanulás magától történik.


bottom of page