top of page

nov. 18., Szo

|

Golden Palace Göd

Zenit Sakk Nap

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Zenit Sakk Nap
Zenit Sakk Nap

Idő és helyszín

2023. nov. 18. 10:00 – 13:00

Golden Palace Göd, Göd, Kádár u. 49, 2132 Magyarország

Az eseményről

SAKKRA FEL! - ZENIT SAKK NAP - Generációkat összekötő sportnap Gödön 

November 18-án szombaton, a Zenit Általános Iskola, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság jelenlegi és a Magyar Sakkszövetség korábbi elnöke és a Golden Palace Nyugdíjas Otthon közös szervezésében családoknak szóló sakk napot tartunk Gödön!

 A 10 órakor kezdődő rendezvény célja, hogy sakkozó iskolások és családjuk különböző állomásokon a sakkozók, a zenites tanítók, valamint nagymamák és nagypapák segítségével ismerkedjenek meg vagy éppen gyakorolják ezt a kiváló sportágat. A program megnyitóját követően minden család sakk-útlevelet kap, melyen sakk-pecséteket lehet gyűjteni, állomások meglátogatásával és a feladatok megoldásával. 

 

A rendezvény 13:00-ig tart, 12:30 és 13:00 között az állomásokat teljesítő családok és csapatok között értékes nyereményeket sorsolunk ki, melyeket támogatóink ajanlottak fel. 

A Zenit Sakk Nap csodálatos helyen, festői környezetben, sakkozáshoz is nemes termekben kerül megrendezésre, a Golden Palace Nyugdíjas Otthonban, mely Gödön, a Kádár utca 49. szám alatt található. 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  

Támogató partnereink: 

  • Golden Palace Nyugdíjas Otthon Göd 
  • Blade Cafe 
  • Angyal balett balettiskola  

Várunk mindenkit szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page