top of page

ápr. 27., Szo

|

Zenit Iskola

Segítő kezek - fejlesztés és sport Sződligeten - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Segítő kezek - fejlesztés és sport Sződligeten  - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben
Segítő kezek - fejlesztés és sport Sződligeten  - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

Idő és helyszín

2024. ápr. 27. 10:00 – 12:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

Szakmai programunk

Szeretnénk, hogy a hozzánk járó gyerekek megszeressék a vizet, bátran szálljanak csónakba, és jól érezzék magukat a közösségben. Nem ismerünk olyan evezős klubot a Dunakanyarban, ami integratív szemléletű sportolásra specializálódott volna.

Debreczi László, a sződligeti Segítő Kezek Kajak-Kenu Egyesület vezetője - családi érintettsége okán - életfeladatának tekinti, hogy lehetőséget adjon az SNI-s gyermekeknek a sportba és közösségbe való teljesértékű bekapcsolódásra. Az általa megálmodott egyesületében már most számos gyermek tapasztalhatta meg a sport mentális, fizikai és lelki erősítő hatásait, és az eredményes munkát, melynek nem feltétlenül az érmek a fokmérői - ahogyan a felnőtt világban sem. Miután minden gyermeknél tapasztalható a program jótékony hatása, az egyesület nyitva áll az együttműködések előtt mind a szülőkkel, mind más közösségekkel.

Előadóink

Debreczi László, SEKE (Segítő Kezek) Egyesület vezetője

Az egyesület születésétől a napjainkig. Alapértékeink. Milyen hiányosságokat pótol egy ilyen típusú egyesület?

Horváth Kinga Testnevelő-gyógytestnevelő; egészségfejlesztő tanár. Kajak edző, versenyző.

A versenyzői múlttal valamint élsportolói szemmel, egy merőben más típusú egyesületben egy edző integrációja. Egy élsportoló, edző is látható másképp mint a megtanult dogmák!

Nagy Klára ELTE-BGGYK hallássérültek pedagógiája és autizmus spektrum pedagógiája szakirány

Az integráció kétirányú pozitív hatásai.

A szülők és pedagógusok műhelyéről

Szülők és pedagógusok műhelye (korábban Fejlesztők Napja) sorozatunkban a 2023/24-es tanévben is minden hónapban, egy előre meghirdetett időpontban tartanak az előadások a Zenit Általános Iskolában (2132, Göd, Madách utca 40.). A meghirdetett előadás sorozatunkra felkért előadók egytől egyig kiváló szakemberek az oktatás, a tanárképzés, a kutatás különböző területeiről.

A részvétel ingyenes, de a honlapunkon az eseményre regisztrációhoz kötött, a limitált férőhely miatt!

Célunk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is sok szülő, nagyszülő, pedagógus és segítő szakember találkozhasson, kapcsolatot építhessen, szakmailag is gazdagodhasson, amivel hozzájárulhat a gyermekek, gyermekei fejlődéséhez.

Esemény megosztása

bottom of page