top of page

okt. 14., P

|

Zenit Iskola

OH asszociációs kártya alap (instruktori) workshop

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
OH asszociációs kártya alap (instruktori) workshop
OH asszociációs kártya alap (instruktori) workshop

Idő és helyszín

2022. okt. 14. 9:00 – 17:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

A felsőgödi Zenit Általános Iskolában 2022 október 14.-én pénteken 9:00-17:00-ig egynapos OH asszociációs kártya alap (instruktori) workshopot szervezünk. A nyílt képzésen minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az OH kártyákat Németországban már 1981 óta nagy sikerrel alkalmazzák fejlesztő és terápiás munkát végző segítő szakemberek, valamint orvosok, pedagógusok, pszichológusok, vizuálisan segítve az asszociációs, önismereti és gyógyítási folyamatokat.

Az eszközt kidolgozó szakemberek a gestalt pszichoterápia és a művészetterápia eredményeit használták fel, és tették “hordozhatóvá” az ezen terápiák során is használt festményeket. Ezután szavakat társítottak a képekhez, így több mint 7700 asszociációs kombinációt hoztak létre. A képek és a szavak, valamint a terapeuta célzott kérdései nagyon erősen fejlesztik a vizuális képzeletet és az önreflexiót, önismeretet.

A képzés eddig Magyarországon online és személyes formában, Budapesten és nagyvárosokban volt elérhető, Gödön most először nyílik lehetőség az önismereti módszertan elsajátítására, az alap eszköz és a kiegészítő kártyacsomagok megismerésére.

Az egész napos képzés egy élmény-tanulási, egyéni és csoportos munkából álló workshop, melyet Németh Lóránd klinikai szakpszichológus, az OH-kártyák hivatalos magyarországi képviselője tart. A képzésen való részvételhez szükséges kártyacsomagot (amennyiben még nem rendelkezik vele) minden résztvevő a helyszínen meg tudja vásárolni. A workshopról és a módszertanról bővebben: https://www.oh-kartya.hu/workshopjaink-leirasai/

A részvétel kedvezményes, online áron elérhető, díja magánszemélyeknek 19.500 forint.

Esemény megosztása

bottom of page