top of page

jún. 15., Szo

|

Zenit Iskola

Kis Bernadett - Múzeumon innen és túl - múzeumpedagógia mindenkinek - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Kis Bernadett - Múzeumon innen és túl - múzeumpedagógia mindenkinek - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben
Kis Bernadett - Múzeumon innen és túl - múzeumpedagógia mindenkinek - Szülők és pedagógusok műhelye a Zenitben

Idő és helyszín

2024. jún. 15. 10:00 – 12:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

Ez a szakmai műhelyünk elmarad, a következő tanévben megtartjuk!

Szakmai programunk

Beszélgetésünk során érintett témakörök: 

  • Múzeumi kulisszatitkok - mit csinál egy múzeumpedagógus? 
  • Szülő vagyok, segítség! - kivel, mikor, miért és melyik múzeumba menjünk? 
  • Pedagógusok figyelem! - játék - tanulás - múzeum? 
  • A múzeum több, mint kiállítás!

Előadónk

Kis Bernadett

Végzettségeimet tekintve teológus, régész és múzeumpedagógus vagyok, diplomáimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és az ELTE karain szereztem. Egészen kicsi koromtól kezdve szívem egyik legtitkosabb vágya volt, hogy régész lehessek, ezt pedig tovább erősítették bennem kiváló történelem tanáraim. Ennek ellenére volt néhány kanyar, míg teljesült az álmom, már végzős voltam a teológián, mikor lett annyi bátorságom, hogy felvételizzek régészet szakra, ahol később középkor szakirányon végeztem. Közel 20 éve dolgozom múzeumban, mely idő alatt a múzeumi élet szinte minden területébe betekintést nyertem, hiszen egy vidéki múzeumban általában mindenki mindent csinál, mivel kevés a munkatárs, így muszáj segíteniük egymást és összefogni a különböző projekteknél. Számomra a múzeumi lét a mai napig igazi szerelem, életforma és hivatás.  Születésemtől kezdve Gödön élek, kislányommal és idős anyukámmal. Mindent szeretek, ami olasz, továbbá nagy rajongója vagyok a cicáknak, jelenleg egy szőrös testvérpár él nálunk. Szívesen utazom, az igazi kikapcsolódást a vízpart jelenti, fiatalkorom sok szép emléke kötődik a gödi Dunaparthoz. Szeretek olvasni, kedvenc műfajom a színvonalas történelmi krimi.

A szülők és pedagógusok műhelyéről

Szülők és pedagógusok műhelye (korábban Fejlesztők Napja) sorozatunkban a 2023/24-es tanévben is minden hónapban, egy előre meghirdetett időpontban tartanak az előadások a Zenit Általános Iskolában (2132, Göd, Madách utca 40.). A meghirdetett előadás sorozatunkra felkért előadók egytől egyig kiváló szakemberek az oktatás, a tanárképzés, a kutatás különböző területeiről.

A részvétel ingyenes, de a honlapunkon az eseményre regisztrációhoz kötött, a limitált férőhely miatt!

Célunk, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is sok szülő, nagyszülő, pedagógus és segítő szakember találkozhasson, kapcsolatot építhessen, szakmailag is gazdagodhasson, amivel hozzájárulhat a gyermekek, gyermekei fejlődéséhez.

Esemény megosztása

bottom of page