top of page

nov. 20., Szo

|

Zenit Általános Iskola

Jótékonysági ruhacsere és játékbörze

Ne raboskodjanak tovább a szép, de sosem hordott női ruháink a szekrényben, illetve a kinőtt, de hibátlan gyerekruhák! Hozd el, cseréljük el, és gyűjtsünk a helyi kis hőseinknek: Olivérnek, Elizabetnek, Kristófnak!

Regisztráció nem szükséges
További rendezvényeink
Jótékonysági ruhacsere és játékbörze
Jótékonysági ruhacsere és játékbörze

Idő és helyszín

2021. nov. 20. 10:00 – 2021. nov. 21. 17:00

Zenit Általános Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Hungary

Az eseményről

👗Biztosan neked is akad pár olyan női ruhád, melyek csak a helyet foglalják a szekrényben, mert nem a kedvenceid, vagy, hát mondjuk úgy, összementek állásukban 😉 Viszont szépek és jó állapotúak, amiket szívből átadnál más anyukáknak. Ezekért cserébe pedig válassz magadnak néhány új darabot, mert az ugye mindig jól jön 🙂

👧👦 Kinőtt, jó állapotú baba- és gyerekruhákat nagyobbakra cserélhetsz, vagy eladhatod jótékony célra!

💝Azok a ruhák, amik nem találnak gazdára, ugyancsak jó helyre kerülnek, hisz a Boldogságcseppek Alapítvány egy anyaotthonba viszi majd őket olyan édesanyák számára, akiknek bizony nem telik ilyen darabokra.

💝Mindezek mellett pénzadományt fogunk gyűjteni a helyi próbatételes családok számára. Ha épp úgy érzed, hogy nem tudtál annyi ruhát hozni, amennyit vinnél, tedd az általad gondolt összeget egy gyűjtődobozba, mi pedig jó helyre juttatjuk.

🧸Szép állapotú játékokat is várunk, amiket szívesen felajánlanál jótékony célra. Ha valaki szeretné hazavinni, az általad megjelölt árat bedobja ugyancsak a gyűjtőládába.

👩‍👧☕🍪Egész hétvégén természetesen baba- és játszó sarokkal, kávéval, sütivel készülünk, ha van kedved, hozz Te is valami finomságot!

A Kismama Klub Göd és a Gödi Anyák Angyalainak eseménye összefogva a Zenit Alapítványi Általános Iskolával és a Boldogságcseppek Alapítvánnyal.

⏰A ruhákat, játékokat már pénteken 17 órától gyűjtjük.

Kérünk, hogy:

📌Méret szerint válogasd és jelöld a ruhákat

📌Ha sokáig álltak a szekrényben, öblítsd át őket

📌Bármennyi ruhát vihetsz, cserébe dobj egy számodra megfelelő összeget a gyűjtőládába

Esemény megosztása

bottom of page