top of page

nov. 25., Szo

|

Zenit Iskola

Élményfestés a Zenitben - Téli madarak

Élményfestés a Zenitben - Téli madarak
Élményfestés a Zenitben - Téli madarak

Idő és helyszín

2023. nov. 25. 14:00 – 19:00

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Magyarország

Az eseményről

Élményfestés november 25-én, szombaton, 14:00-tól, Gödön a Zenit Általános Iskolában (Madách utca 40, Göd, Hungary, 2132).

A képen szereplő, Téli madarak című képet festjük meg.

Jelentkezni ezen a linken tudtok: https://forms.gle/yiWBuimmDFyJLQBv9 

Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a linken keresztül jelentkezni, a lenti elérhetőségek valamelyikén is leadhatod a jelentkezésedet.

Várok mindenkit szeretettel! Gyertek bátran, fessünk együtt, és legyen egy KATArtikus élményben részed! A festéshez nem szükséges semmilyen festői tudás, vagy művészeti ismeret, az élményfestés célja, hogy mindenki jól érezze magát!

A festéshez minden eszközt biztosítok, egy-egy élményfestés kb. 2,5-3 órás időtartamú (ez esetenként eltérhet)! A vászonra előre felrajzolok minden fontosabb részletet, így csak a színek világában kell elmélyülnöd! A nehezebb részletek megfestésénél részletesen segítek, hogy Neked is könnyen menjen.

A részvételi díj: 40x50 cm feszített vászon: 10.000 Ft/fő

Jelentkezéskor a teljes részvételi díj fizetendő, előre utalással, díjbekérő alapján, melyről számlát küldök. (A festésekre létszám limit van, így tudod a helyedet biztosítani!!!)

Ha az élményfestést az időpontot megelőző 5 napon túl mondod le, visszautalom a befizetett összeget, ha 5 napon belül mondod le, abban az esetben a befizetett összeg nem jár vissza, hiszen minél közelebb van az adott időpont, annál nehezebb a helyedre új vendéget találni. Köszönöm a megértést és az együttműködést!

Nagyon várom, hogy együtt festhessünk! Gyere és csatlakozz hozzánk!

Cseresznyés Katalin +36 30 203 6365 katart.elmenyfestes@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page