top of page

aug. 10., Cs

|

Zenit Iskola

Élményfestés a Zenitben - A parton

Élményfestés a Zenitben - A parton
Élményfestés a Zenitben - A parton

Idő és helyszín

2023. aug. 10. 17:30 – 2023. aug. 11. 20:30

Zenit Iskola, Göd, Madách u. 40, 2132 Magyarország

Az eseményről

Élményfestés augusztus 10-én, csütörtökön 17:30 órakor, Gödön a Zenit Általános Iskolában (Madách utca 40, Göd, Hungary, 2132).

A képen szereplő, A parton című képet festjük meg. A kép nehézségi szintje: 5/5

Jelentkezni az alábbi linket tudtok: https://forms.gle/yiWBuimmDFyJLQBv9

Ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a linken keresztül jelentkezni, a lenti elérhetőségek valamelyikén is leadhatod a jelentkezésedet.

Várok mindenkit szeretettel! Gyertek bátran, fessünk együtt, és legyen egy KATArtikus élményben részed! A festéshez nem szükséges semmilyen festői tudás, vagy művészeti ismeret, az élményfestés célja, hogy mindenki jól érezze magát! 

A festéshez minden eszközt biztosítok, egy-egy élményfestés kb 2,5-3 órás időtartamú (ez esetenként eltérhet)! A vászonra előre felrajzolok minden fontosabb részletet, így csak a színek világában kell elmélyülnöd! A nehezebb részletek megfestésénél részletesen segítek, hogy Neked is könnyen menjen.

A részvételi díj: 

30x40 cm feszített vászon: 9.000 Ft /fő 

40x50 cm feszített vászon: 10.000 Ft/fő

Jelentkezéskor a teljes részvételi díj fizetendő, előre utalással, díjbekérő alapján, melyről számlát küldök. (A festésekre létszám limit van, így tudod a helyedet biztosítani!!!)

Ha az élményfestést az időpontot megelőző 5 napon túl mondod le, visszautalom a befizetett összeget, ha 5 napon belül mondod le, abban az esetben a befizetett összeg nem jár vissza, hiszen minél közelebb van az adott időpont, annál nehezebb a helyedre új vendéget találni. Köszönöm a megértést és az együttműködést!

Szeretettel várlak, hogy együtt festhessünk!

Cseresznyés Katalin 

+36 30 203 6365 

katart.elmenyfestes@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page