top of page
  • Zenit Iskola

Zenit Szülinap Május 27-én

Május 27.-én pénteken ünnepeljük a Zenit Általános Iskola első születésnapját. Igyekeztünk egy olyan programot összeállítani, ami mind a gyerekeknek, mind a felnőtt vendégeknek lehetőséget ad a szórakozásra, közös ünneplésre. Fellép az 1.z osztály, de lesz Merry Go Round Duó koncert, kürtőskalács, csomagolásmentes finomságok, társasjátékok, népi játékok, torta és borkóstolás is.


A programról itt tudtok többet olvasni: https://www.zenitiskola.hu/event-details/egy-eves-a-zenit-iskolaSokan kerestek meg minket azzal, hogy szeretnék támogatni az iskola működését. Most nekik tudunk lehetőséget adni azzal, hogy Támogatói jegy, illetve Tombolajegy vásárlásával hozzájáruljanak a nyáron kialakításra kerülő Zenit Fejlesztő Szoba berendezéséhez, illetve kertünk szépítéséhez.


A Támogatói jegyekkel (5-10-15-20 ezer forint értékben) a bor- és pezsgőkóstoló program ingyenes, illetve a tombolán is részt tudtok venni. A jegyeket a titkárságon tudjátok meg-, illetve átvenni, fizetni készpénzben vagy utalással tudtok (Erste: 11600006-00000000-98327171, név közleménybe).


Előre is köszönjük, hogy eljöttök velünk, hozzánk ünnepelni!

Comments


bottom of page