top of page
  • Zenit Iskola

Nyári napok a Zenitnél

Lassan tényleg mindenkinek elindul a nyári szünet, az időjárás biztosít afelől, hogy ezt ne felejtsük el. A Zenitnél is beindult az igazi nyári időszámítás, az eddig minden nap gyerekzsivajtól hangos folyosókon most váltják egymást a táborozók és az épületet és környezetét szépítők, kiélvezve és tovább fejlesztve az iskolát.


A nyári szünet első teljes hetében már a Kicsengető sport tábornak adott otthont az iskola. A kisiskolás és “nagyóvodás” gyerekek egész héten olyan kalandos és játékosan mozgásfejlesztő programokon vettek részt, mint a városi kincsvadászat, a lovaglás, a túrázás, a sárkányhajózás és a foci, ezeket pedig olyan programokkal pihenték ki, mint a kreatív kézműveskedés, a pizzasütés vagy a szabad játék a gyümölcsfákon, vagy a párakapu alatt.


A gyerekek visszajelzései számunkra a legfontosabbak, ők ezeket mondták a táborról: "Szuper volt! Mikor kezdődik a következő?" "Én ebbe az iskolába szeretnék járni!" "Z.-nek a kincskeresés, a sárkányhajózás és a fürdés-pancsolás tetszett a legjobban, de a pizzasütésért is teljesen odavolt! Nagyon jól érezte magát… minden reggel nagy lelkesedéssel "szaladtunk" hozzátok! Köszönjük az élményt!" " Jól (éreztem magam)! Jocó bácsi nagyon jó fej! Vicces és nagyon kedves!"


Nagyon örülünk, hogy a Zenit további táboraira is nagy az érdeklődés, mind a júliusi Angol táborra, mind az augusztusi Önismereti alkotótáborra már csak a várólistára tudtok jelentkezni, köszönjük a bizalmat!


A munka pedig a tanév végével sem áll meg. A nyár folyamán kültéri tanterem és egy egész kerti játszóbirodalom kerül kivitelezésre, nagy homokozóval. Szerencsére az iskolai gyümölcsös hétről hétre ellát minket finomságokkal és hűsítő árnyékkal, így könnyebb a munka!


A hétvégén a Zenit munkatársai és fenntartói egy közös ebéddel ünnepelték az első tanév - és az első tábor - sikeres lezárását, és osztották meg egymással terveiket a jövőre.


A következő tanév előkészítése, az épület csinosítása, a fejlesztő terem kialakítása, a táborok szervezése, a munkatársak képzése és tudás-megosztása, a pályázatok elkészítése és megvalósítása, a Zenit Fejlesztők Napjának projektje mind-mind biztosítják, hogy az iskolában ne álljon meg az élet, várjuk az érdeklődők jelentkezését, hiszen ősszel nem csak az 1.z és a 2.z osztályok fognak teljes létszámmal elindulni, de két Zenit Iskolaelőkészítő csoportunk is, melyekről hamarosan részletesen is beszámolunk!
Comments


bottom of page