top of page
  • Zenit Iskola

Merre tovább? Még vannak helyeink első osztályunkba!

Szeptemberben elkezdődött a tanév a Zenit Általános Iskolában, napról napra teremtjük meg közösen azt az iskolát, ahol a tananyag, a világ és önmagunk megismerése egymást erősítve fonódik össze.

A Zenitben a jövőre készülünk, ami már itt van, körülöttünk. Célunk a természetben, a társadalomban és a technológiában egyaránt otthonosan mozgó fiatalok oktatása és nevelése, akik képesek a múlt tudását és hagyományait is megismerve, előretekintve felépíteni a saját jövőjüket.

A napokban jött velünk szembe ez a bölcsesség: “Ha mások gyermekeivel törődsz, azzal a sajátodnak teremtesz egy jobb világot.” Ez lehetne a Zenit mottója is, az alapító családok ugyanis a saját gyermekeik mellett mások gyermekeire is éppúgy gondoltak, amikor létrehozták ezt a családias iskolát. Szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak a családoknak, akik a tömegoktatáson kívül látják gyermekeik boldogulásának biztosítékát, akik kis csoportban, nyugodt légkörben és jövőálló tudás birtokában tudnak majd szembenézni a jövő kihívásaival.

A Zenit Általános Iskola első évfolyamában a szabad helyek betöltése is folyamatos. Azt látjuk, hogy sokan a tapasztalataik, gyermekük visszajelzései alapján döntenek úgy, hogy vállalják az iskolaváltást. Ebben tőlünk minden támogatást megkapnak, így ez a változás a gyermekek életében több pozitívumot tartogat, mint kihívást.

Keressetek minket bizalommal, az ismerkedésre, a döntés előkészítésére és a gyengéd átmenetre is lehetőséget biztosítunk, az átiratkozás feladatait pedig a titkárságunk intézi helyettetek.

Jelentkezés: https://www.zenitiskola.hu/jelentkezési-lap Telefon: +36 70 436 4985Comments


bottom of page