top of page
  • Zenit Iskola

Jelentkezés iskolaelőkészítő foglalkozásra

Köszönjük a nagy számú részvételt a február 18-i szülőtalálkozón, és azok érdeklődést is, akik nem tudtak csatlakozni, de megkerestek minket kérdéseikkel!


E hét szombaton, 2021. február 27-én tartjuk első iskola előkészítő és szülői beszélgetéseinket, amelyeken való részvételetekkel tudjátok az induló osztályokban biztosítani gyermeketek helyét.


A beszélgetések online zajlanak, a szülők számára egyénileg biztosítunk lehetőséget a Zenit csapatának megismerésére és kérdéseik feltételére, a gyermekeknek pedig könnyed, játékos, interaktív kiscsoportos foglalkozással készülünk.


Ha szeretnétek regisztrálni a beszélgetésekre - és amennyiben eddig nem tettétek meg - akkor azt a honlapunkon található Jelentkezési űrlap kitöltésével tehetitek meg február 25.-ig. A szombati alkalom előtt várjuk családotok bemutatkozását is, hogy mi is felkészülhessünk “belőletek”!


A pontos beosztásra vonatkozó információt hamarosan eljuttatjuk azok részére, akik regisztráltak a Jelentkezési űrlap kitöltésével.


Szeretnénk ezúton is megerősíteni, hogy a jelentkezési lap kitöltése semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár! A Beiratkozási díj kizárólag a beiratkozási szerződés megkötésekor (várhatóan április közepén) esedékes.Comments


bottom of page