top of page
  • Zenit Iskola

Évzáró csatlakozási akció a Zenit 3.z osztályában

Ismerjétek meg a Zenitet, biztosítsátok a helyeteket már a tanév vége előtt!


A Zenit Általános Iskola alapítványi fenntartású, NAT-ra építkező, gyermekközpontú, előremutató pedagógiai módszereket alkalmazó intézmény. Kis létszámú osztályaink iránt folyamatosan nagy az érdeklődés, most kivételes lehetőség nyílik a csatlakozásra.


A 3.z osztály az iskolánk első osztálya, két fantasztikus tanító és egy kiemelkedő angol-testnevelés szakos pedagógus kezében fejlődik a kis csapat, őket igazgatónk támogatja az ökológia-környezetismeret elsajátításában.


Az osztály nagy lelkesedéssel használja a modern informatikai eszközparkunkat. A tabletekkel, laptopokkal és projektorral felszerelt termükben a tankönyvek mellett a kahoot és a fejlesztő alkalmazások is mindennapos használatban vannak, sőt programozható robotokkal is dolgoznak. Az angol nyelvet emelt szinten és élményalapúan tanulják. Az év közben tanultakat a rendszeres projekthetek során elmélyítik, áthelyezik a gyakorlatba. A természet és a művészetek hozzájárulnak az önismeret és a szociális kapcsolódások fejlesztéséhez, igény szerint külső szakembereket is bevonunk a közösség építésébe. A csoportdinamika szempontjából fontos, hogy a lányok és fiúk aránya kiegyensúlyozott legyen az osztályban, ezért most elsősorban lányok jelentkezését várjuk.


Az új gyermekek beilleszkedése a közösség és a gyermekek személyes igényeire alakítható, fontos számunkra, hogy olyan családok csatlakozzanak hozzánk, akik kellően ismernek minket és nekik is fontosak a “zenites” értékek. Az összetartó szülői csapat az igényei kifejezése mellett az iskola fejlesztésében való aktív részvétellel is jelen van az életünkben. Azt tapasztaljuk, hogy a hatékony közös munka feltétele a transzparencia és a partneri hozzáállás.


Az akcióval most lehetőségetek van nemcsak megismerni minket, hanem csatlakozás esetén kedvezményeket is tudunk biztosítani nektek!


Érdeklődés esetén keressétek fel a honlapunkat (www.zenitiskola.hu) és töltsétek ki a rövid jelentkezési űrlapunkat, ezt követően hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot a személyes találkozó egyeztetésére: https://www.zenitiskola.hu/jelentkezés


Bármilyen további kérdés esetén keressetek minket a 06 30 347 5574-es telefonszámon.Comments


bottom of page